Quooker_2Quooker – altijd kokend water

In één op de vijf keukens wordt de quooker kokend water kraan inmiddels geplaatst, de kraan die direct kokend water levert.

Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

quooker cube

U kunt kiezen tussen een kokend-water-kraan met bijpassende mengkraan, of de Cube, één kraan voor bruisend, gekoeld, warm, koud en kokend water. Allebei even veilig, en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

En wie denkt dat Quooker een energieverslinder is, die heeft het mis. Door de perfecte geoctrooide hoogvacuümisolatie van de reservoir is het stand-by verbruik maar 5 cent per dag om voortdurend kokend water klaar te hebben staan. (energieklasse A)

Bovendien tap je altijd precies de hoeveelheid kokend water die je nodig hebt.

quooker nijmegen

Bij de COMBI, die ook warm water voor de mengkraan levert, dan ga je echt besparen.
Want door geen lange warmwaterleiding meer te hebben die vanaf de CV ketel naar de keuken toe loopt is er geen verspilling van energie en water meer.

Met kokend water in de keuken is het oppassen geblazen. Omvallende waterkokers op het werkblad veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken, met de Quooker zijn die verleden tijd. Dankzij de kindveilige bedieningsknop en de dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt.

De waterstraal is uiteraard heet, maar doordat deze niet massief is en uit druppeltjes bestaat, heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt branden.

quooker Nijmegen

De Quooker Combi Cube is bij ons in de showroom werkend aangesloten, dus we kunnen u kokend, warm, koud, gekoeld en bruisend water werkend in de winkel laten zien.

Neem contact op met ons voor meer informatie of bezoek onze winkel.


Zonder een Quooker is je keuken niet compleet.