Design keukens

Rikken keukens heeft een grote collectie design keukens. Deze keukens zijn moderne keukens, die er gewaagd uitzien. Durf te vragen. Wij hebben al vele bijzondere verzoeken gekregen. Onze uitdaging zit hem in het vinden van de juiste oplossing..
Maar wat is een design keuken nu eigenlijk? 
Kost een  design keuken meer geld of is dat een fabeltje?
Dit hangt volledig af van de wensen en eisen die u heeft.

Over het algemeen hangt er wel een prijskaartje aan luxe, dat is logisch. Dit hoeft echter niet zoveel verschil te maken als veel mensen denken, wanneer zij denken aan design keukens.
Een design keuken is een keuken die aan de volgende punten voldoet:

  • Modern (vaak greeploos) uiterlijk
  • Perfecte afwerking
  • Uitdagend en uniek design

Een design keuken kost meer dan een ‘normale’ keuken, omdat een deze keuken aan de bovenstaande punten moet voldoen. En vergeet niet dat voor deze keukens vaak mooiere  materialen worden gebruikt.

design keukens nijmegen

Een design keuken kan ook uniek zijn. Dit betekent dat er maar een beperkt aantal keukens is gemaakt.   Je betaalt dan iets meer, maar krijgt wel een keuken die niet veel andere mensen hebben.

Wil je een unieke keuken in huis? Dan is een design keuken een goede keus! Wel moet je van een modern interieur houden.

design keukens

Tijdloze design keukens

Design keukens zijn tijdloos. Door het strakke ontwerp en de greeploze keukendeurtjes ziet een design keuken er in de toekomst nog steeds goed uit. Een design keuken is dus een goede keus!

Bezoek onze showroom,  Wij kiezen er vaak voor om gedurfde, unieke keukens in de showroom te zetten, oftewel deze keukens van allerlei topmerken. Dan je zelf bekijken welke design keuken bij jou past. Wij luisteren, peilen wensen en dragen oplossingen voor die niet altijd voor de hand liggen. Met creatieve oplossingen wordt van iedere keuken iets bijzonders gemaakt.

Uw nieuwe keuken volledig passend binnen een compleet interieuradvies op maat? Wij adviseren u graag Hoefsloot Wonen.