Droomkeuken inspiratie

Op zoek naar droomkeuken inspiratie? Op deze pagina verzamelen we foto’s, nieuws en informatie over bijzondere droomkeukens. Ziet de droom er anders uit? Laat het ons meteen even weten!

Droomkeuken van marmer
droomkeuken noten hout
Moderne droomkeuken
Image
witte droomkeuken

Zoveel mensen zoveel wensen. Voor een ieder bestaat er uiteraard een ander beeld van een échte droomkeuken. Misschien heeft u al een totaalbeeld óf misschien nog niet helemaal maar weet u wel al welke onderdelen of materialen de nieuwe keuken moet hebben. 

Met de nodige inspiratie van diverse foto’s én onze ervaring, helpen we u graag verder op weg naar het realiseren van de droom. We beschrijven alvast de top 3 van wensen voor de ideale droomkeuken onder het volgende kopje.

Top 3 van wensen voor de ideale droomkeuken

Iedere droomkeuken die wij maken is uniek. Toch zijn er een aantal factoren te benoemen die we vaak terugzien:

  • Materiaalkeuze

    niets is zo bepalend voor de uitstraling van de nieuwe keuken als het materiaal waar de keukenkastjes en het blad van gemaakt zijn. Vaak zijn natuurlijke materialen een onderdeel van nieuwe droomkeukens. Neem bijvoorbeeld hout.

  • Top apparatuur

    niet alleen voor de uitstraling, maar ook voor de betrouwbaarheid en duurzaamheid, komt u natuurlijk uit bij top apparatuur voor uw bijzondere nieuwe droomkeuken. Wat denkt u van een kookplaat met werkbladafzuiging van Bora? Of inbouwapparaten van Gaggenau. We hebben een overzicht gemaakt van onze luxe inbouwapparatuur merken.

  • Vorm versus Functie

    natuurlijk komt de vorm en uitstraling terug in de droom van de ideale keuken. Maar de functie is vaak minstens zo belangrijk. De keuken gebruikt u vaak en niets is zo vervelend als design wat in de praktijk niet handig is. Gelukkig voeren wij merken waar vorm & functie hand in hand gaan. Bijvoorbeeld het New Logica System van de droomkeukens van Valcucine.


  • Bekijk voor een compleet overzicht, voor mogelijkheden voor uw nieuwe droomkeuken, ook onze inspiratiepagina.

Wij helpen met het realiseren van uw unieke droomkeuken

Alle keukens die wij in opdracht van en in samenwerking met onze klanten maken zijn uniek. In de ruim 30 jaar dat ons Nijmeegse familiebedrijf bestaat hebben wij al vele droomkeukens gerealiseerd.

Het begint vaak allemaal met uw eerste ideeën en wensen. U bent van harte welkom voor een kopje koffie in onze winkel in het centrum van Nijmegen. Tijdens zo’n eerste kennismakingsgesprek kunnen we van gedachten wisselen over uw wensen t.a.v. uw droomkeuken. Ook kunt u een rondje lopen in onze showroom zodat u materialen en apparatuur van de keukens kunt ervaren. We geven u graag tips waar op te letten. Gaat u met een goed gevoel naar huis en blijft dat gevoel ook bestaan, dan komt u nog eens terug om samen de wensen concreet te maken zodat wij een offerte kunnen aanbieden.