Rikken Keukens Nijmegen

Welkom bij Rikken Keukens Nijmegen. Met ons familiebedrijf verzorgen wij sinds 1986 unieke keukens voor onze klanten. Geen keuken is hetzelfde en geen wens té bijzonder. Dat maakt ons vak al meer dan 30 jaar zo bijzonder.

Wij nodigen u uit eens verder te kijken op onze website. Via de onderstaande keuzes vindt u meer informatie over de merken die wij aanbieden, apparatuur waar wij mee werken én diverse inspiratiepagina’s om u op ideeën te brengen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in hartje Nijmegen

Rikken keukens sinds 1986

Zoals eerder aangegeven zijn wij met ons bedrijf begonnen in 1986. Toen nog met Miele als belangrijkste merk. Inmiddels werken wij al vele jaren met een breed scala aan kwaliteitsmerken zoals ValcucineMittel en Rempp. Vanaf de tweede helft van 2020 is hier ook het Italiaanse merk Binova aan toegevoegd.

Wij staan al meer dan 30 jaar bekend om onze unieke kwaliteitsproducten. Daarnaast bieden wij naast een bijzondere keuken ons eigen inbouwteam én betrouwbare service. Wij staan op die manier voor keukens waar u vele jaren plezier van zult hebben. Tevens hebben wij een CBW erkenning.

Het is voor ons iedere keer weer een uitdaging om binnen uw wensen de juiste vorm en functie te creëren zodat de keuken niet alleen heel mooi is, maar ook het beste past binnen de manier waarop u de keuken gebruikt. En natuurlijk precies, naadloos, past in de ruimte die u voor de keuken op het oog hebt

Kom langs bij Rikken in hartje Nijmegen

Alle unieke keukens zijn begonnen met een kennismaking en oriënterend gesprek in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie luisteren wij graag naar uw wensen. Of u loopt eerst een rustig door onze showroom middenin Nijmegen aan de Van Broeckhuysenstraat 15. Op die manier kunt u alvast diverse materialen bekijken, voelen en ervaren en kennismaken met onze verschillende merken.