Bij Rikken keukens Nijmegen wordt er met kwaliteitsproducten gewerkt. Onze keukenleveranciers Bax, ValCucine, Rempp en ons Italiaans huismerk leveren niet alleen prachtige moderne keukens maar hebben ook een uitgebreid assortiment.

Daarom garanderen wij u vele jaren plezier van uw keuken en hebben en houden wij tevreden klanten.

Keukenspecialist

Door onze jarenlange ervaring als keukenspecialist vanaf 1986 begonnen als familiebedrijf Miele keukencentrum Rikken kunnen u daarbij perfect begeleiden tot een uitvoerbaar plan.

Bij Rikken keukens Nijmegen begint dit met een ontwerptekening om de juiste keukenopstelling te realiseren. We adviseren u verder ook in de vele mogelijkheden van Miele inbouwapparatuur en gespecialiseerde apparatenmerken zoals Quooker, PittCooking en Bora.

Omdat elke klant zijn eigen voorkeur heeft qua sfeer en uitstraling bieden wij de mogelijkheid om keuzes te maken uit ons assortiment met als afwerking een kleur naar keuze. Dit alles zorgt ervoor dat het ontwerp past bij u waarin persoonlijke wensen worden uitgewerkt tot het gewenste resultaat. Loop gerust eens vrijblijvend onze winkel binnen voor meer informatie.

Ons doel is om de beste kwaliteit aan te bieden in een zo scherp mogelijke prijs/kwaliteit verhouding. Belangrijke ontwerpelementen bij Rikken keukenarchitectuur zijn eenvoud, rust en symmetrie, wij willen gezamenlijk toewerken naar uw ideale keuken.

Duurzame keukens

Bij keukenspecialist Rikken keukencentrum Nijmegen wordt er met milieuvriendelijke en duurzame keukens gewerkt. Dit betekent dat u een keuken heeft voor vele jaren, mocht er toch nog iets kapot gaan dan kunt u rekenen op onze uitstekende service, zodat u kan blijven genieten van uw keuken.

Upgraden van uw apparatuur

Omdat wij Miele Kitchen Experience Partner zijn, is er een optie om uw oude apparaten met Miele in uw bestaande keuken te vervangen, naar keuze: alleen afleveren of waarbij wij de oude meenemen en de nieuwe inbouwen.

Meer weten?

Een afspraak maken is natuurlijk ook mogelijk (tevens in de avonduren). Als service kunt u gratis parkeren tijdens uw bezoek, via aanmelding van het kenteken van u auto bij onze mobiele parking provider. Neem contact op voor meer informatie, bezoek onze keukenwinkel van 200m2 met 11 verschillende keukenopstellingen op 2 verdiepingen of klik op een van de onderstaande links voor meer informatie over onze keukenmerken.