Image

Mittel keukens = maatwerk

We leveren continu unieke creaties af met bijna onbegrensde mogelijkheden in afmetingen, materialen en kleuren.

Hierbij is er veel ruimte voor een persoonlijke invulling. Keukens op maat die dus stuk voor stuk met de hand worden gemaakt. Met de beste materialen. Deze ambachtelijke maatwerk keukens, met alle mogelijke keukenstijlen en eindeloze mogelijkheden zijn volledig naar uw wensen in te vullen. Omdat elke keuken anders is.

Mittel keukens is traditioneel vakmanschap voor een leven lang.

De gebruikte materialen worden geselecteerd met bijzondere aandacht voor de milieu-impact waarbij producten met FSC-certificering worden gekozen, dat wil zeggen hout uit veranwoordelijke beheerde bossen, volgens strikte milieu-, sociale en economische normen.
Image
Image
Ambachtelijk

Mittel keukens onderscheidt zich door een bijzonder oog voor detail en kwaliteit.


Maatwerk
Deze interieurbouw keukens zijn geen klassieke massaproducten. Maar unieke stukken uit een ambachtelijk bedrijf.
Image
Image
Houten keukens op maat

Er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Houten fronten naar keuze als eiken, iepen, olijf, palissander, kastanje en noten.

Verder is er keuze uit meer dan 500 verschillende gefineerde hout/kleur soorten. Optie: de houtnerf volledig doorlopend over de volle breedte van de keuken.


Duurzame kwaliteit

Verder levert Mittel keukens op maat bijzonder duurzame kasten. Sterke wanden en schappen, moeiteloos draaiende scharnieren en soepel lopende lades voor vele jaren gebruiksgemak.

Image
Image
Unieke keukens op maat

Deze interieurbouw keukens zijn geen klassieke massaproducten, maar unieke stukken uit een ambachtelijk bedrijf.
Wij hoeven dus niet te letten op minimumaantallen, maar kunnen voor iedere afzonderlijke keuken individuele oplossingen ontwikkelen, daarom kunnen wij ook een enorm diversiteit aanbieden.

Custom-made keukens

U vindt bij deze custom-made keukens van moderne architectuurkeukens een zeer uitgebreid programma van alle fenix kleuren, matlak en hoogglans lakkleuren en heel veel lak metaalkleuren .

U heeft dus eindeloos veel combinatiemogelijkheden zodat in het ontwerp al uw wensen en praktische punten worden meegenomen in een maatwerk keuken. Vrijwel bijna alles is mogelijk, dat draait om een geweldig idee en een realisatie die aan de verwachtingen voldoet.

Neem contact op met ons voor meer informatie over onze keukens of bezoek onze winkel.

Image