Italiaanse keukens

Italiaanse keukens, alleen de naam spreekt vaak al tot de verbeelding. Denk je aan Italië dan denk je aan design, stijl, temperament en het samen met familie genieten van het goede leven!

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk van unieke leveranciers opgebouwd. Zoekt u bepaalde luxe materialen voor in uw nieuwe keuken? Of een ontwerp met allerlei luxe inbouwapparatuur? We adviseren u graag. Uw nieuwe keuken komt samen met ons tot stand en begint bij een vrijblijvend bezoek aan onze showroom.

Valcucine Italiaanse Keuken

Showroom vol Italiaanse keukens

De marktleider van exclusieve Italiaanse keukens in Italië is Valcucine. In onze showroom, middenin het centrum van Nijmegen, hebben wij verschillende keukens van Valcucine voor u opgebouwd. Deze keukens zijn niet alleen bijzonder stijlvol, iedere keuken ziet er volledig uniek uit.Binova en Mittel met zijn maatwerkkeukens zijn onze andere Italiaanse merken

Een topper is de “Vitrum” met het “New Logica System”.
De keukendeuren en het werkblad zijn van glas. De achterzijde van deze keuken bestaat uit een grote brede klapdeur met contragewicht. Ook in deze keukens passen verschillende top klasse inbouwapparaten. 


Showroom Italiaanse keuken

Met als uitgangspunt uw eerste wensen, die wij inventariseren tijdens een vrijblijvende rondleiding door onze showroom, bepalen wij samen met u of wij voor u aan de slag mogen om deze ideeën verder uit te werken. Neem hier rustig de tijd voor, er zijn immers meerdere wegen die naar Rome leiden…

Als u een goed gevoel heeft overgehouden aan de eerste inventarisatie, gaan wij graag voor u aan de slag. Wij ontzorgen u van a tot z om te komen tot uw eigen unieke Italiaanse stijl keuken.

Uw maatwerk keuken uit Italië via Nijmegen

Elke Italiaanse keuken die wij samenstellen, sluit volledig aan op uw wensen. Maatwerk van de hoogste kwaliteit. De Italianen lopen (nog steeds) voorop op het gebied van design. De grootste mode en design huizen vind je niet voor niets in Italië.

Op onze site kunt u aan de hand van foto’s van enkele van onze projecten vast een eerste indruk krijgen. Ook kunt u via ons blog voorbeelden bekijken van recente maatwerk projecten.

We vertellen u graag meer over ons netwerk van leveranciers en laten u graag bijzondere materialen en kleuren zien in onze showroom. Kortom, we zien u graag een keer langskomen in onze showroom van Rikken Keukenarchitectuur middenin Nijmegen!


Luxe vrijstaande keukens