Luxe keukens

Voor luxe keukens bent u bij ons aan het juiste adres! Al ruim 30 jaar verzorgen wij de meest bijzondere keukens voor onze klanten, vanuit onze showroom in hartje Nijmegen. Niet zomaar luxe, maar uniek!

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk van unieke leveranciers opgebouwd. Zoekt u bepaalde luxe materialen voor in uw nieuwe keuken? Of een ontwerp met allerlei luxe inbouwapparatuur? We adviseren u graag. Uw nieuwe keuken komt samen met ons tot stand en begint bij een vrijblijvend bezoek aan onze showroom.

Luxe greeploze keuken

Luxe keukens met inbouw

Luxe keukens bekijken

Wilt u graag diverse luxe keukens bekijken, voelen en ervaren? Loop gerust eens binnen in onze showroom aan de Van Broeckhuysenstraat 15 middenin Nijmegen. Hier hebben we niet alleen diverse keukenopstellingen voor u gemaakt, maar kunt u ook bijzondere materialen bekijken én luxe keukenapparatuur in werking zien.

Misschien heeft u reeds een bepaalde voorkeur qua stijl, kleur of materiaal. Vanuit een eerste oriënterend gesprek zorgen wij dan via een exclusief ontwerp voor uw nieuwe luxe keuken. Bijvoorbeeld een luxe, volledig greeploze, keuken.

Of kijk alvast op onze Pinterest pagina voor inspiratie voor uw nieuwe keuken. Ook schrijven wij regelmatig nieuwe artikelen in ons blog en publiceren wij bijzondere, luxe keukens in design magazines als “Art of Living”. Bijvoorbeeld over een luxe keuken die wij moesten afstemmen op de McLaren die in de woonkamer staat.

Ontwerp op maat voor uw nieuwe luxe keuken

Uw nieuwe keuken begint bij ons in de showroom. Kom langs voor een lekkere kop koffie uit een van onze voor u opgestelde luxe koffiemachines. Samen lopen we een rondje en wisselen we ideeën uit. Uiteraard volledig vrijblijvend.

Met deze ideeën kunt u rustig uw eigen wensen verder uitwerken. Is het gevoel goed, dan werken we graag een ontwerp op maat uit voor uw eigen unieke luxe keuken. Dan begint ook het afstemmen van de juiste materialen, kleuren en inbouwapparatuur.

Kortom, we zien u graag een keer langskomen in onze showroom middenin Nijmegen!


Luxe vrijstaande keukens