Inbouwapparatuur van professionele kwaliteit.

Gaggenau staat voor professioneel koken in de thuiskeuken, georiënteerd op de eisen van en ervaringen uit professionele keukens.

gaggenau koken
Het huidige assortiment omvat ovens, stoomovens, warmhoudladen, magnetrons, volautomatische espressomachines, keramische, gas- en inductiekookvelden, ventilatoren, koelapparatuur, wijnklimaatkasten en vaatwasmachines.

Authenticiteit in vorm en functie.

Gaggenau staat met zijn hoogwaardige vormgeving in de traditie van het Duitse design en vervult met de hoogste functionaliteit, compromisloze kwaliteit en gelijkblijvende vormgeving niet alleen de huidige maar ook toekomstige eisen.

Bij de productie worden alleen de beste materialen zoals roestvrij staal en aluminium gebruikt.
Materialen die garant staan voor de lange levensduur van deze keukenapparatuur. Vakmanschap en liefde voor details spelen nog steeds een cruciale rol.

Vooruitstrevende innovaties.

Geen andere fabrikant heeft de thuiskeuken zo blijvend beïnvloed als Gaggenau.
Zo heeft het merk een beduidende invloed gehad op de ontwikkeling van de inbouwoven.
De bekendste vernieuwingen zijn het keramische koken en de stoomoven voor thuisgebruik, twee innovaties die de kookcultuur wereldwijd een impuls hebben gegeven.

In 2015 presenteerde Gaggenau dan exclusieve wereldprimeur een volautomatisch reinigingssysteem voor alle combi-stoomovens van de 400 serie met directe aansluiting op de watertoevoer en -afvoer.
Met deze innovatie wordt de bereidingsruimte perfect hygiënisch gereinigd.

Exclusieve culinaire cultuur en gecultiveerde levenskunst.

Gaggenau voelt zich thuis in alle culinaire culturen, waarin de bereiding van voortreffelijke gerechten en het bewust genieten worden gewaardeerd, en waar dit al begint bij het zoeken naar de beste ingrediënten.
Als pionier op het gebied van exclusieve culinaire cultuur onderhoudt de onderneming contacten met internationaal gerenommeerde sterkoks en sommeliers.
De know-how wordt ook geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe apparatuur, die consequent gericht is op de eisen van de professionele keuken en daarmee standaards voor de ambitieuze thuiskeuken definieert.

De bijzondere merk ervaring staat voor bewust voelen, proeven en genieten op het hoogste niveau.
Met events, wijnproeverijen en wijncursussen in internationale flagship showrooms, op beurzen en bijzondere locaties wordt dit stijlvol geïnterpreteerd.

Duurzaamheid en verantwoordelijkheidsbesef.

Gaggenau onderschrijft de filosofie van duurzaamheid en verantwoordelijke omgang met grondstoffen.
Vooral de toepassing van hoogwaardige materialen, die de producten een lange levensduur geven spelen hierbij een grote rol.
Nieuwe ontwikkelingen zijn altijd op energiezuinige producten gericht.

Meer informatie over Rikken keukens Nijmegen.

Neem contact op met ons voor meer informatie over Gaggenau of bezoek onze winkel.

The difference is Gaggenau.