Keuken op maat

Zoekt u een unieke keuken op maat? Al ruim 30 jaar verzorgen wij voor onze klanten unieke keukens op maat. Of het nu gaat om speciale wensen die voortkomen uit de bouw van een monumentaal huis met hele speciale maten óf bijzondere persoonlijke wensen.

Wij maken uw keuken uniek en stemmen het maatwerk volledig af op uw wensen. Vanuit onze showroom in hartje Nijmegen helpen wij u graag vanaf een eerste bezoek voor inspiratie, via het afstemmen van alle wensen en mogelijkheden tot het eindresultaat; uw ideale unieke keuken.

Image

Uw eigen maatwerk keuken

Een bijzondere maatwerk keuken begint vaak met enkele duidelijke wensen. Dit kunnen bijvoorbeeld kleuren of materialen zijn die u graag zou terugzien in uw keuken. Met uw eerste ideeën als uitgangspunt maken wij graag een eerste inventarisatie en lopen wij samen met u langs verschillende van onze keukens die wij voor u hebben opgesteld in onze showroom in Nijmegen.

Uw eigen unieke keuken zal van hieruit meer vorm krijgen. Na het bepalen van o.a. stijl (Italiaans, design of bijvoorbeeld een volledig houten keuken) materialen en kleuren zijn de maten natuurlijk van belang. Waar komt uw nieuwe keuken in het huis te staan en zijn hier speciale aanpassingen nodig.

Onze keukenspecialisten begeleiden u van A tot Z. Niets wat niet past bij uw nieuwe keuken op maat. Ook voor de apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres.


Apparatuur in uw keuken op maat

Wat is een nieuwe keuken op maat zonder de juiste apparatuur. Vanuit de jarenlange ervaring en goede contacten met bijvoorbeeld Bora en Miele (wij zijn officieel Miele Kitchen Experience Centre Nijmegen) bieden wij u een uitgebreid scala aan mogelijkheden.

Wat denkt u bijvoorbeeld van een strak afgewerkt kookeiland op maat met de nieuwste Bora Inductiekookplaat waarbij de afzuigkap in het zicht tot het verleden behoort. Niet alleen heel mooi, maar ook heel praktisch.

Kortom, kom voor uw keuken op maat eens vrijblijvend bij ons langs in de showroom middenin het centrum van Nijmegen. Dan kunt u direct onze Miele Inbouw Koffiemachine ervaren!

Image

Uw nieuwe keuken volledig passend binnen een compleet interieuradvies op maat? Wij adviseren u graag Hoefsloot Wonen.