Houten keukens

Op zoek naar een houten keuken? De houten keukens van Rikken Keukens zijn kwalitatief hoogstaand en brengen warmte in huis.

Geen enkel andere materiaal geeft uw keuken zo’n warme en gezellige uitstraling als hout. Bij een houten keuken is er de keuze om voor echt hout te kiezen of voor materiaal met een hout design. 

Echt hout of een houten design?

De deuren van de keukenkasten kunnen worden gemaakt van echt hout of een hout design. Indien de keuze valt op een echt houten front dan is deze meestal van strak massief hout (zonder kader) of strak fineerhout (wel op niet doorlopend) of wordt er een massief houten kader gemonteerd op de keukendeur.

 De levensduur van een houten keuken is niet korter dan dat van een ander type keuken. Het behandelde hout blijft ook na vele jaren gebruik mooi. Tevens is het mogelijk om het hout in elk door u gewenste kleur te spuiten. Alles is mogelijk.

Rikken keukens heeft een enorm aanbod aan verschillende soorten houten en eiken keukens waarbij zowel de laden en de binnen- als buitenzijde van de keukenkasten met hout is afgewerkt.

Houten elementen in uw keuken

De uitstraling van hout kan in uw keuken ontwerp ook terugkomen als accent. Zo kunt u het keukenblad uitvoeren in echt hout. Ook kunt u een deel van de keukendeuren uitvoeren in (design) hout.

Wij helpen u graag bij het realiseren van het door uw gewenste keukenontwerp.

Houten elementen in uw keuken

Een houten keuken ademt warmte, knusheid en nostalgie. 

Bij Rikken zijn houten keukens te zien in onze showroom. Een mooi voorbeeld is de franka quadre greeploze keuken met de kast korpussen en keukendeuren in massief noten.