Binova Keukens

Binova Keukens, sinds 2020 nieuw in ons assortiment. Ontdek dit schitterende Italiaanse merk, met een ruime geschiedenis top keukens, in onze showroom in Nijmegen. Alvast leuk om te weten, dit bedrijf is 100% energieneutraal dus de keukens zijn niet alleen mooi maar ook heel duurzaam.

Luxe greeploze keuken

Binova, Italiaans design

Made in Italy. Dat geldt zeker voor Binova. Het bedrijf werd in 1958 opgericht en sindsdien is het uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf als het gaat om kwaliteitskeukens. Het assortiment omvat verschillende concepten waar speciale fronten bij kunnen worden geselecteerd. Van luxueus tot gedurfd tot -op het oog- eenvoudig.

De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. De afwerking is van een zeer hoog niveau, zoals je dat van Italiaanse designer kunt verwachten. Het bedrijf is sinds de oprichting enorm gegroeid en is intussen ook met recht “groen” (duurzaam) te noemen. Zo liggen er 15.000 m2 zonnepanelen op de fabriek. Zo worden de Binova keukens nu volledig energie neutraal geproduceerd.

Het bedrijf heeft sinds de oprichting vele prijzen en awards in de wacht weten te slepen. Zo waren zij in 1973 de tijd ver vooruit met een “keukeneiland”.

Lees het hele verhaal over dit prachtige bedrijf.

Binova in Nijmegen

In onze showroom hebben wij een Binova keuken voor u opgesteld om de kwaliteit te kunnen ervaren. We luisteren graag naar uw ideeën en wensen, zodat we u van een passend advies kunnen voorzien. Voor inspiratie vanuit uw stoel kunt u ook vast een kijkje nemen op deze pagina met Binova projecten.

Kortom, we zien u graag een keer langskomen in onze showroom in het gezellige centrum van Nijmegen. Wij maken graag een verse cappuccino of espresso voor u. Wist u dat er binnen een straal van 5 minuten wandelen ontzettend veel leuke lunchtentjes zitten… om het maar in Italiaanse sferen te houden!

Luxe vrijstaande keukens