Exclusieve keukens

Een exclusieve keuken is geen standaard keuken, maar een keuken met jouw eigen karakter. Een exclusieve keuken bestaat uit alleen hoogwaardige materialen, is voorzien van de laatste technische ontwikkelingen en is perfect afgewerkt. Dit zorgt voor enorm hoge kwaliteit en luxe in de keuken.

De exclusieve keuken is één van de specialiteiten van Rikken: van een keuken in zijn geheel van glas, een keuken van volledig in massief hout tot een ultramoderne keuken met keukenfronten van zink, koper, messing of beton.

Rikken maakt voor jou een uniek ontwerp op maat. Er is geen lijstje met punten waaraan een exclusieve keuken moet voldoen. Een exclusieve keuken is vaak wel: 

  • Speciaal en innovatief
  • Ruim van opzet met veel bewegingsvrijheid in en rondom de keuken
  • Een exclusieve keuken is  met veel extra opties en gadgets  

Mogelijkheden van exclusieve keukens

Wellicht heb je zelf al een aardig beeld van hoe je nieuwe keuken er uit moet komen te zien. Dat is fijn, want dan kunnen we samen direct aan de slag met een ontwerp. Heb je al wel wat ideeën, maar nog geen concrete wensen, ook dan kunnen we je natuurlijk helpen. Op basis van de exclusieve keukens in onze showroom en wat je daar wel en niet mooi aan vindt, kunnen wij aan de slag. De mogelijkheden van exclusieve keukens zijn eindeloos, dus er is genoeg te kiezen:

  • Kies voor een U-opstelling, een T-opstelling of L-opstelling
  • Maak de keuze tussen een kookeiland of geen kookeiland
  • Het materiaal waarvan de exclusieve  keuken gemaakt wordt
  • En nog tal van andere punten waarover we je graag meer vertellen
exclusieve keukens
exclusieve keukens

Laat je eigen exclusieve keuken ontwerpen

We je willen je graag meer vertellen over onze bijzondere keukens of ben je benieuwd hoe we jouw nieuwe luxe keuken of exclusieve keuken vorm gaan geven? Dan horen wij dat graag.