Valcucine Keuken

Ga voor een Valcucine Keuken als u op zoek bent naar een top design keuken, die volledig kan worden afgestemd op uw wensen. Dit Italiaanse topmerk staat garant voor geweldige kwaliteit en materialen.

Design staat bij dit Valcucine voorop. Maar dit gaat zeker niet ten koste van slimme oplossingen om het geheel zo strak mogelijk te laten ogen. Zo kan de kraan volledig wegdraaien in de achterwand, om maar een sprekend voorbeeld te noemen. Uw Valcucine keuken staat bovendien voor duurzaam design.

Greeploos design

Valcucine Keukens – Duurzaam Design

Duurzaamheid en respect voor het milieu worden door Valcucine op de voorgrond geplaatst. Zo worden grondstoffen optimaal gebruikt en wordt er op allerlei manieren energie bespaart tijdens het productieproces. Zo heeft u niet alleen oog voor design, maar ook voor onze wereld van morgen.

Het design kan worden uitgevoerd in een zeer breed scala aan materialen. Iedere Valcucine  keuken staat voor een geweldig ontwerp maar hoe u dit uitvoert kunt u volledig zelf bepalen. Denkt u aan materialen als glas, hout, rvs, aluminium en nog veel meer.

We noemden het eerder al, niet alleen design is voor dit merk belangrijk, ook een geweldige ergonomie en functionaliteit behoren tot de standaard. Eerder schreven wij een stukje over het New Logica System van Valcucine in ons blog. Bekijkt u de mogelijkheden en het geweldige systeem om de deur open te maken met een contragewicht, via het volgende filmpje. 


Impressie keukenarchitectuur
New Logica System in showroom

Dealer van Valcucine Keuken sinds 1992

Wij van Rikken Keukenarchitectuur zijn als sinds 1992 officieel Valcucine Dealer in Nederland. Niet alleen staat dit garant voor de beste communicatie met deze leverancier, we hebben inmiddels ook een zeer brede ervaring opgebouwd met deze prachtige keukens en unieke systemen.

Heeft u een beeld van de stijl die u graag zou willen hebben voor uw nieuwe keuken, maar ontvangt u graag vrijblijvend advies voor de mogelijkheden tot uitvoering? We denken graag met u mee tijdens een rondleiding door onze winkel. Uw unieke Valcucine keuken begint bij ons!

Kortom, we zien u graag een keer langskomen in onze showroom middenin Nijmegen. Niet alleen hebben we hier keukens voor u opgesteld, veel inbouw apparatuur kunt u ook direct in werking zien.