atag_1Bij ATAG draait het om kookplezier. De ene dag bereidt u een verse maaltijd, een andere keer gaat het om de passie uw gasten iets bijzonders voor te schotelen.

ATAG is hét merk van de hobbykok: mensen met een passie voor koken en alles daaromheen.

fusion volcano

Wie echt wil wokken heeft hoge temperaturen nodig. Zodat alle smaken, vitamines én die knapperige beet van het wokgerecht bewaard blijven. ATAG heeft hiervoor de Fusion Volcano wokbrander ontwikkeld.

ATAG draagt daaraan bij met mooie, praktische en duurzame kwaliteitsapparatuur. Iedere beslissing die wordt gestuurd vanuit de kookliefhebber.

Uw wensen en ervaringen als hobbykok vertalen wij naar solide kookapparatuur die comfortabel werkt, waar u mee gezien mag worden, met de intuïtieve kracht van goede vormgeving: ‘Dutch Design’, hoge kwaliteit en goed schoon te houden.

Internationale waardering
ATAG heeft medestanders in wat zij mooi vindt. Deze zitten in de internationale jury van de jaarlijkse Red Dot Awards. Experts van over de hele wereld op het gebied van productdesign hebben in 2015 maar liefst vier MAGNA producten onderscheiden. De prestigieuze Red Dot Awards is een van de grootste en meest erkende designcompetities ter wereld.

Meer informatie over Rikken keukens Nijmegen.

Neem contact op met ons voor meer informatie of bezoek onze winkel.

We love cooks.