Keukens Nijmegen

Sinds 1986 helpen wij met Rikken Keukens Nijmegen, onze klanten met unieke keukens. Van oriëntatie en advies naar plan en uitvoering van uw eigen top keuken. Wij staan al ruim 30 jaar voor onze service.

Woont u in Nijmegen en omgeving of komt u van verder weg? Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die u kan adviseren vanuit een breed netwerk aan topleveranciers en die zelf de keukens installeert? Wij staan sinds onze oprichting als familiebedrijf voor onze kwaliteit en service. Kom gerust eens een kop koffie drinken in onze Nijmeegse showroom.

Luxe keukens Nijmegen met inbouw

Keuken showroom in hartje Nijmegen

U vindt onze showroom met heel veel prachtige keukens in hartje Nijmegen. Gelegen aan de Van Broeckhuysenstraat 15 vlakbij Marienburg, kunt u terecht om kennis te maken en om, onder het genot van een goede kop koffie, eens een rondje te lopen door onze zaak. U vindt in onze showroom een breed scala aan merken, materialen, inbouwapparatuur en overige inspiratie.

In onze showroom hebben wij o.a. keukens voor u opgesteld van de merken Valcucine, Mittel en Rempp en Binova. U kunt kiezen uit een breed scala aan materialen, bijvoorbeeld voor een houten keuken of met veel rvs of aluminium. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden die de verschillende keuken merken u bieden en komen graag samen met u tot een uniek ontwerp.

Ook voor inbouwapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij in de keukens in de showroom in Nijmegen ook veel schitterende inbouwapparatuur operationeel voor u. Wilt u bijvoorbeeld eens zien hoe krachtig het Bora afzuigsysteem nu echt is? Kom het zelf ervaren.

Rikken Keukens Nijmegen

Vanwege onze lange geschiedenis zijn wij trots op het grote aantal schitterende keukens die wij in Nijmegen en omgeving inmiddels hebben mogen plaatsen. Wij werken met onze eigen keuken montagedienst, zodat wij kunnen instaan voor de kwaliteit. Niet alleen direct na plaatsen, maar ook vele jaren later. Daar kunt u van op aan!

Al ruim 30 jaar werken wij als dealer voor Miele. Inmiddels zijn wij zelfs officieel Miele Kitchen Experience Center Nijmegen. Dit betekent niet alleen dat wij alle keukenproducten van Miele kunnen leveren, u kunt in onze showroom ook heel veel inbouwapparatuur in werking zien.

Kortom, we zien u graag een keer langskomen in onze showroom middenin Nijmegen!


Luxe keukens Nijmegen