valcucine

Valcucine

Italiaanse keukens van Valcucine zijn top kwaliteitskeukens voor de echte design liefhebbers. Dit unieke tijdloze keukenmerk werkt alleen met de allerbeste materialen, en is verfijnd tot in het laatste kleinste detail.

Deze Italiaanse design keukens hebben een ongekende ergonomie met zorg en passie voor kwaliteit, recyclebaarheid en materiele vermindering.

Valcucine italiaanse keukens bewijst dat eco vriendelijke oplossingen side by side gaan met kwaliteit en design.
Goed ambacht behoort niet alleen tot het verleden, maar is een van de kenmerken van de originaliteit van Italiaanse producten.

Kwaliteiten die erkend en gewaardeerd worden in de hele wereld, dit is dan ook de basis en zo ontstaan unieke tijdloze keukens.

valcucine-amsterdam-nederland-dealer
eco keukens - recyclebare keukens-dealer-nijmegen

Duurzaam Design

Valcucine plaatst duurzaamheid en respect voor het milieu op de voorgrond door met een minimum aan grondstoffen en energie te werken.


Recycling

Deze recyclebare en duurzame producten ontwikkelt men dan ook zelf om zo onze reductie op het milieu te neutraliseren.

valcucine-zeist-nederlandse-dealer

Valcucine keukens kunnen zowel strakke design keukens als strakke houten keukens zijn.

Er is ruime keuze uit bijvoorbeeld de volgende materialen: laminaat, carbon fiber, hout, staal, rvs, aluminium, lak, gehard glas, koper, messing of zelfs een titanium-zink keuken.

Deze exclusieve keukens zijn dan ook ontworpen met professionele kennis voor het juiste ontwerp, functionaliteit, ergonomie en veiligheid.

valcucine-breda-vinkel-nijmegen-dealer
Wij zijn sinds 1992 dealer van Valcucine, met deze 27 jaar ervaring hebben we zeer veel kennis van dit Italiaanse merk, neem contact op met ons voor meer informatie of bezoek onze winkel.