V-ZUG is een passie voor het beste van het beste.

Onze huishoudapparaten zijn modern, betrouwbaar en van de allerhoogste kwaliteit, incl. 10 jaar garantie!

Ons geheim? Alles zit hem in de details. Onze zeer gemotiveerde medewerkers produceren vol passie huishoudapparaten die Zwitserse precisie uitdragen. En net die passie voor de kleinste details, van de ontwikkeling en de productie van onze apparaten tot de installatie bij onze klanten thuis, is wat ons werk elke dag opnieuw kenmerkt.

Zwitserse perfectie bij u thuis

Onze huishoudapparaten worden ontwikkeld en geproduceerd in het hart van Zwitserland.  

Ze staan vooral bekend om hun precisie, innovatie en kwaliteit die vandaag en in de toekomst gezinnen overal ter wereld inspireert. En dat is precies wat wij als toonaangevend Zwitsers merk beogen.

Onze bijdrage voor de toekomst
Als maatschappelijk verantwoorde speler kiezen we voor een allesomvattende aanpak. We zetten ons niet alleen in voor een duurzamere economie en maatschappij, maar investeren ook lokaal en internationaal in het milieu.

Meer energie-efficiëntie
Huishoudapparaten verbruiken dagelijks een aanzienlijke hoeveelheid water en energie. Wie investeert in een hightech apparaat van V-ZUG, spaart daarentegen kostbare natuurlijke bronnen uit. Zo zijn wij bijvoorbeeld het eerste bedrijf ter wereld dat vaatwasmachines, wasmachines en drogers met een warmtepomp uitrust en nieuwe maatstaven zet voor het energieverbruik van huishoudelijke apparatuur. Het resultaat? Dankzij deze warmtepomp is geen enkel ander toestel op de markt energiezuiniger dan onze Adora-vaatwasmachine V6000.

 

Design – Iconisch

Geïntegreerd. Intuïtief. Uniek. Inspirerend.

Met de lancering van de Excellence Line heeft onze designtaal een ware revolutie ondergaan. Ons design is naar een hoger niveau getild. Schoonheid, emotie en unieke mogelijkheden staan meer dan ooit centraal, want dat is precies waar Zwitsers design en Zwitserse kwaliteit voor staan bij ons.

Onze premiumapparaten zijn sober en strak. Tegelijkertijd stralen ze karakter uit en betoveren ze met hun unieke eenvoud die al in één oogopslag herkenbaar is. Deze eenvoud is de vrucht van de nobele kunst van een iconisch design. Een kunst die we in elk van onze producten hoog in het vaandel dragen. We willen namelijk niets liever dan dat u dol bent op ons V-ZUG ontwerp.

V-ZUG is een passie voor het beste van het beste