PITT cooking: kookpitten rechtstreeks verwerkt in uw favoriete werkblad.
Altijd voldoende ruimte voor uw pannen, eenvoudig in onderhoud en bovenal een unieke uitstraling aan uw keuken.

De positie van de branders kan naar eigen inzicht worden ingevuld: kies voor een losse brander, pak groots uit met een 6-pits opstelling of creëer uw ideale kookopstelling op maat door onze verschillende modellen te combineren.

pitt cooking

Met deze kookpitten bent u zelf de ontwerper van uw kookplek.
Deze subtiel geïntegreerde kookpitten passen in iedere keuken.
Klassiek of landelijk, eigentijds of design: deze Nederlandse fabrikant kent geen grenzen.

Het assortiment van PITT cooking bestaat uit 120 verschillende uitvoeringen vanaf € 1019,- tot € 5929,- variërend van een losse (wok)brander tot een robuuste 6-pits opstelling. Voor ieder wat wils. Uw persoonlijke kookgedrag en de beschikbare ruimte in de keuken vormen hierbij het uitgangspunt. Daarnaast is het ook mogelijk om de verschillende modellen onderling met elkaar te combineren. Ontwerp uw ideale kookopstelling op maat!

Professioneel en krachtig
Alle verschillende modellen bestaan uit branders met een vermogen van 2kW, 3kW en/of een van minimaal 0,2 tot maximaal 5 kW (gecombineerde wok- en sudderbrander, te bedienen met één knop). Sinds kort kunt u deze branders in twee verschillende uitvoeringen verkrijgen namelijk de orginal met lichte moderne aluminium branders of de professional met messing branders met professionele coating .

Meer informatie over Rikken keukens Nijmegen.

Neem contact op met ons voor meer informatie over deze gaskookplaat of bezoek onze winkel.

PITT cooking is een eyecatcher voor uw keuken.