Keukens Arnhem

Woont u in Arnhem of de directe omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe keuken van hoge kwaliteit? Wij van Rikken Keukenarchitectuur bieden al ruim 30 jaar deze kwaliteit en de daarbij behorende service.
Vind hier op onze site alvast de eerste inspiratie voor uw nieuwe droomkeuken. Misschien heeft u al een idee of twijfelt u nog tussen verschillende materialen en kleuren. Bezoek dan eens onze showroom op slechts 15km van Arnhem. U bent altijd van harte welkom, ook zonder afspraak.
Luxe keukens met inbouw

Keukenspecialist Arnhem en omgeving

Sinds de oprichting in 1986 hebben wij als familiebedrijf, met ons vaste team van vakmensen, een breed scala aan unieke keukens in de regio Arnhem verzorgd. Wij zijn specialist in keukens en dan met name als u op zoek bent naar hoge kwaliteit, unieke merken (bijv. Valcucine ) of heel speciaal maatwerk.

Wij hebben ons best gedaan om via onze website alvast een goede impressie te geven van enkele van de mogelijkheden. Kijk hier voor een overzicht voor inspiratie. We worden graag uitgedaagd! Heeft u een specifieke wens die u niet terugvindt op onze site of waarvoor u niet terecht kunt bij een van de collega bedrijven in de regio Arnhem? Deel uw wensen met ons via de contactpagina of kom langs in onze showroom.

Vanuit onze jarenlange ervaring én ons brede netwerk aan topleveranciers, vinden wij altijd een passende oplossing die past bij uw wensen voor uw nieuwe keuken.

Keukens van Arnhem tot Nijmegen

Hoewel wij inmiddels klanten bedienen door heel Nederland, komt een groot deel van onze klanten uit de regio Arnhem Nijmegen. Hier zijn wij dan ook helemaal op ingesteld. Wij geloven in persoonlijk advies onder het genot van een kop koffie, waarbij u direct een rondje kunt lopen in onze showroom om materialen te zien en te voelen én apparatuur te ervaren.

Wij werken met onze vaste team van eigen monteurs. Wanneer u ná gedegen advies besluit om bij ons een keuken te kopen, dan installeren wij hem ook zelf zodat wij u onze kwaliteit kunnen garanderen. Ook onze service ná installatie staat hoog aangeschreven, niet alleen in Arnhem en omgeving!

Kortom, we zien u graag een keer langskomen in onze showroom op 15 kilometer van Arnhem (parkeren kan voor de deur). Dan kunt u meteen een van de koffiemachines in onze winkel in actie zien!


Luxe vrijstaande keukens