Fenix keuken, onze specialiteit.

Greeploze keuken met fenix laminaat (ultramat en vingerproof), leverbaar in 37 moderne kleuren: zwart, antraciet, donkerbruin, lichtgrijs, lever, creme, ijswit en roomwit, de achterkant van de fenix keuken is uitgevoerd met een schuifbare glasdeuren in matglas.

Wat is Fenix?

Fenix is materiaal met een lage lichtreflectie hierdoor ontstaat een uiterst mat oppervlak met een stijlvolle uitstraling. Dankzij een soft-touch technologie krijgt fenix een zacht aanvoelende anti-vingerprint bovenlaag die vervolgens wordt afgewerkt met een nanocoating, tevens zijn kleine oppervlakkige krasjes thermisch te herstellen.

Fenix is een van de specialiteiten van Rikken keukens, we hebben alle kleuren van fenix in ons leveringsprogramma. Dankzij de matte look is het een ware toevoeging voor iedere modernere keuken met uitstraling. Voordelen zijn krasvrij, warmtebestendig, hygienisch en bestand tegen vingerafdrukken.

Kijk verder naar onze zwarte fenix keuken in de showroom