Fenix keukens

Greeploze keuken met fenix laminaat (ultramat en vingerproof), leverbaar in 8 moderne kleuren: zwart, antraciet, donkerbruin, lichtgrijs, lever, creme, ijswit en roomwit, de achterkant van de keuken is uitgevoerd met een schuifbare glasdeuren in matglas.

Wat is Fenix?

Fenix is een hard en stevig met een zeer mate en daardoor stijlvolle uitstraling. Dankzij een speciale soft touch technologie krijgt het harde materiaal een zacht aanvoelende bovenlaag die vervolgens wordt afgewerkt met een nanocoating. Dit zorgt voor de stijlvolle matte uitstraling.

Fenix is een van de specialiteiten van BAX keukens. Dankzij de matte look is Fenix een ware toevoeging voor iedere moderene keuken met uitstraling. Voordelen van Fenix zijn krasvrij, warmtebestendig, hygienisch en bestand tegen vingerafdrukken.

Deze Fenix fronten zijn zowel in 14mm en 20mm dikte leverbaar.