Fenix keukens, onze specialiteit.

Greeploze keuken met fenix laminaat (ultramat en vingerproof), leverbaar in 20 moderne kleuren: zwart, antraciet, donkerbruin, lichtgrijs, lever, creme, ijswit en roomwit, de achterkant van de keuken is uitgevoerd met een schuifbare glasdeuren in matglas.

Wat is Fenix?

Fenix is materiaal met een lage lichtreflectie hierdoor onstaat een uiterst mat oppervlak met een stijlvolle uitstraling. Dankzij een soft-touch technologie krijgt fenix een zacht aanvoelende anti-vingerprint bovenlaag die vervolgens wordt afgewerkt met een nanocoating, tevens zijn kleine oppervlakkige krasjes thermisch te herstellen.

Fenix is een van de specialiteiten van BAX keukens. Dankzij de matte look is Fenix een ware toevoeging voor iedere moderene keuken met uitstraling. Voordelen van Fenix zijn krasvrij, warmtebestendig, hygienisch en bestand tegen vingerafdrukken.

Deze Fenix fronten zijn zowel in 14mm en 20mm dikte leverbaar.