Maatwerk keukens

Een van onze specialiteiten is maatwerk.

Stel, u heeft een oud huis met schuine wanden? Of de hoek van de keuken is niet exact 90 graden? Geen probleem. Wij zorgen dat uw keuken naadloos past. Wij kunnen alle keukenkasten op maat laten maken. Heeft u een apart hoekje in huis, waarvan u niet goed weet wat ermee gedaan moet worden? Met onze 33 jarige keukenervaring als bedrijf schotelen u enkele maatwerkoplossingen voor om deze hoek zo goed mogelijk te benutten. 

Een keuken op maat: Dat is jouw eigen unieke keuken. De gebruikte materialen voor maatwerk keukens zijn gelijk of beter als de standaard keukens. Wat dacht je van de mogelijkheid om zelf breedte, hoogte en dieptes aan te geven voor je kasten en laden!, Tot op de centimeter. Je kunt de hele keukenindeling zelf verzinnen, zo krijg je een gegarandeerd uniek succes.
Veel keukens die we maken zijn maatwerk. Duur? Zou je zeggen. Zo klinkt het wel. Toch valt dat erg mee. De meeste keukens die we op maat hebben ontworpen zijn niet of nauwelijks duurder dan een standaard keuken.

maatwerk keukens arnhem

Verschillende maatwerk keukens

De maatwerk keukens zijn gemaakt van verschillende materialen. We hebben hierin een enorm aanbod in  moderne keukens, handgemaakte keukens, houten keukens, strakke keukens, minimalistische keukens en keukens op maat , immers we leveren maatwerk. 

Handgemaakte keukens

Zowel strakke keukens als handgemaakte keukens zijn onze specialiteiten. Met onze jarenlange ervaring en eigen vakmensen zijn deze strakke en handgemaakte keukens uitgegroeid tot een topper.

Voornamelijk de handgemaakte massief houten keukens zijn erg populair. Die helemaal aangepast kan worden op jouw wensen. Zo wordt je geholpen met het maken van de juiste keuze over alle mogelijkheden van greepje tot een logische indeling. Je keuken wordt een gegarandeerd uniek succes

maatwerk keukens nijmegen