Maatwerk keukens – keukens op maat

Een keuken is vaak maatwerk. Rikken levert maatwerk keukens. U kiest uw droomkeuken, wij zorgen dat deze op maat besteld wordt en afgewerkt in uw huis wordt geplaatst.

Stel, u heeft een oud huis met schuine wanden? Of de hoek van de keuken is niet exact 90 graden? Geen probleem. Wij zorgen dat uw keuken naadloos past. Wij kunnen alle keukenkasten op maat laten maken. Heeft u een apart hoekje in huis, waarvan u niet goed weet wat ermee gedaan moet worden? Met onze 30 jarige keukenervaring als bedrijf schotelen u enkele maatwerkoplossingen voor om deze hoek zo goed mogelijk te benutten. 

Verschillende maatwerk keukens

De maatkeukens zijn gemaakt van verschillende materialen. We hebben hierin een enorm aanbod in  moderne keukens, handgemaakte keukens, houten keukens en strakke en minimalistische keukens, immers we leveren maatwerk. 

Handgemaakte keukens

Eén van de specialiteiten van ons zijn de handgemaakte keukens. Dit is een maatwerk keuken van de bovenste plank. Vaak keukens van hout in, maar er bestaan ook ronde of greeploze handgemaakte moderne keukens. Met de ervaring en de eigen vakmensen zijn deze handgemaakte keukens uitgegroeid tot topper.

Voornamelijk de handgemaakte massief houten keukens zijn erg populair. Wij kunnen ook voor jou een dergelijke keuken realiseren, die vanzelfsprekend helemaal aangepast kan worden op jouw wensen. Rikken gaat met alle plezier met je om tafel om te praten over alle mogelijkheden van handgemaakte keukens.