Image

BAX keukens = maatwerk

We leveren continu unieke creaties af met bijna onbegrensde mogelijkheden in afmetingen, materialen en kleuren.

Hierbij is er veel ruimte voor een persoonlijke invulling. Keukens op maat die dus stuk voor stuk met de hand worden gemaakt. Met de beste materialen. Deze ambachtelijke maatwerk keukens, met alle mogelijke keukenstijlen en eindeloze mogelijkheden zijn volledig naar uw wensen in te vullen. Omdat elke keuken anders is.

Bax keukens is traditioneel vakmanschap voor een leven lang.
Image
Image
Ambachtelijk

Bax keukens onderscheidt zich door een bijzonder oog voor detail en kwaliteit.


Maatwerk
Deze interieurbouw keukens zijn geen klassieke massaproducten. Maar unieke stukken uit een ambachtelijk bedrijf.
Image
Image
Houten keukens op maat

Er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen bijvoorbeeld: volledig massief houten fronten als eiken, ahorn, beuken, essen, berken, teak, kersen en noten.

Verder is er keuze uit meer dan 500 veschillende gefineerde hout/kleur soorten in o.a eiken, essen, teak, kersen, mahonie, ebbenhout, makassar, wenge, appel, noten en palissander met als optie de houtnerf volledig doorlopend over de volle breedte van de keuken.


Duurzame kwaliteit

Verder levert Bax keukens op maat bijzonder duurzame kasten. Sterke wanden en schappen, moeiteloos draaiende scharnieren en soepel lopende lades voor vele jaren gebruiksgemak.

Image
Image
Unieke keuken op maat

Deze interieurbouw keukens zijn geen klassieke massaproducten, maar unieke stukken uit een ambachtelijk bedrijf.
Wij hoeven dus niet te letten op minimumaantallen, maar kunnen voor iedere afzonderlijke keuken individuele oplossingen ontwikkelen, daarom kunnen wij ook een enorm diversiteit aanbieden.

Custom-made keukens

U vindt bij deze custom-made keukens zowel moderne, greeploze architectuurkeukens als een royaal assortiment traditionele keuken (landhuis) als houten keukens.

U heeft dus eindeloos veel combinatiemogelijkheden zodat in het ontwerp al uw wensen en praktische punten worden meegenomen in een maatwerk keuken. Bax keukens doet niet moeilijk over maatwerk, vrijwel bijna alles is mogelijk.

Neem contact op met ons voor meer informatie over onze keukens of bezoek onze winkel.

Image